Gnocchi
Een recept van Hotel Suzanna (mooi hotel met zwembad) in mooie streek van Italië : Le MarcheAb Gusht
Ab Gusht is een typisch Perzisch gerecht. Ab betekent water, Gusht betekent vlees.Asperges op zijn Italiaans
Zeer verfrissend - zeer smaakvol - je kan veel vooraf al voorbereiden - origineelEierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas
Eenvoudig, lekker en een prima 'mise-en-place'.Gazpacho van komkommer en koriander met zure room
Lekker zomers en fris gerechtje dat zowel als amuse als voorgerechtje kan dienen.Gegrilde courgettes
We hebben het geluk om in onze straat een Italiaans restaurant te hebben waar ze een heerlijk antipasti-buffet hebben.Gehakte levermousse
Iedereen heeft zo zijn eigen keuken, mocht ik merken op een joods nieuwjaarsfeest. Bij het aperitief (zoete drank) worden ook zoete dingen geserveerd zoals o.a. stukjes granaatappel.Gekonfijte kabeljauw in bruine boter met oude azijn en pistache plus een puree van pompoen en zoete aardappel
Deze heb ik ooit in ambiance gevonden en is net het soort van vernieuwend koken waar ik van hou. - 1 uur marineren -Gepofte aardappels met scampi en advocado
Lekker voorgerechtje, ideaal voor als er gasten komen.Gestoomde forel met rode Grapefruit, Hazelnoot, Radijs, rauw gemarineerde Venkel en lichte Jus van venkel en Pernod
een receptje van MICHEL VAN DER KROFT - ‘t Nonnetje Heeeeerrrrlllliiiijjjjjkkkkkk!!Pagina's
- 1
- 2
- 3
- 4
- volgende ›
- laatste »