Voorgerechten

Gnocchi

Een recept van Hotel Suzanna (mooi hotel met zwembad) in mooie streek van Italië : Le Marche

Lees meer

Ab Gusht

Ab Gusht is een typisch Perzisch gerecht. Ab betekent water, Gusht betekent vlees.

Lees meer

Asperges op zijn Italiaans

Zeer verfrissend - zeer smaakvol - je kan veel vooraf al voorbereiden - origineel

Lees meer

Eierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas

Eenvoudig, lekker en een prima 'mise-en-place'.

Lees meer

Gazpacho van komkommer en koriander met zure room

Lekker zomers en fris gerechtje dat zowel als amuse als voorgerechtje kan dienen.

Lees meer

Gegrilde courgettes

We hebben het geluk om in onze straat een Italiaans restaurant te hebben waar ze een heerlijk antipasti-buffet hebben.

Lees meer

Gehakte levermousse

Iedereen heeft zo zijn eigen keuken, mocht ik merken op een joods nieuwjaarsfeest. Bij het aperitief (zoete drank) worden ook zoete dingen geserveerd zoals o.a. stukjes granaatappel.

Lees meer

Gekonfijte kabeljauw in bruine boter met oude azijn en pistache plus een puree van pompoen en zoete aardappel

Deze heb ik ooit in ambiance gevonden en is net het soort van vernieuwend koken waar ik van hou. - 1 uur marineren -

Lees meer

Gepofte aardappels met scampi en advocado

Lekker voorgerechtje, ideaal voor als er gasten komen.

Lees meer

Gestoomde forel met rode Grapefruit, Hazelnoot, Radijs, rauw gemarineerde Venkel en lichte Jus van venkel en Pernod

een receptje van MICHEL VAN DER KROFT - ‘t Nonnetje Heeeeerrrrlllliiiijjjjjkkkkkk!!

Lees meer

Pagina's