Vis

Vis

Carlo · 08/07/07 · Geproefd

Zalm en papillote - &copy, La Cucina

Vandaag heb ik zalm klaargemaakt, losjes gebaseerd op een recept van Gordon Ramsay. Eigenlijk ben ik niet zo aan vis. Misschien ligt het aan de graten? Of aan het feit dat ik nog maar zelden in extase was van een lekker visgerecht? Of omdat er in Brussel weinig plekken zijn waar je lekkere verse vis kan kopen ? Ik weet het niet. Wat mij wel kan bekoren zijn gerechten waar vis in verwerkt is, zoals Portugese mariscos, een Spaanse zarzuela of paella, een lekkere Belgische vissoep of sushi, maar zo een volledige vis op mijn bord… mmh, nee… niet echt.

Maar bon, een mens moet openstaan voor dingen! En ik zit de laatste tijd nogal in Gordon Ramsey’s boeken en video’s te neuzen en zijn zondags recept voor gebakken zalm deed me zowaar goesting krijgen. Vandaar dus vanavond zalm op tafel, en het heeft me zowaar gesmaakt ! Het recept vind je hier terug.

Deel dit artikel: Tags: Geproefd