Kaastaart

Kaastaart

Carlo · 06/04/10 · Geproefd

Kaastaart met speculaas ©, La Cucina Zelf heb ik het niet zo op kaastaart, dus voor alle duidelijkheid: voor dit recept was ik enkel fotograaf van dienst, afwasser, maar bovenal genieter van alle reacties die achteraf kwamen van de mensen die ervan proefden. En die waren unaniem: dit is een overheerlijke taart! Het geheim van deze kaastaart zit hem in de bodem waarin speculaas, amandelen en walnoten zitten. Die gaan allemaal de hakmolen in tot er een fijn mengsel overblijft. Voeg daar wat boter aan toe en je hebt een stevige bodem voor de kaasvulling: Kaastaart met speculaas ©, La CucinaKaastaart met speculaas ©, La CucinaKaastaart met speculaas ©, La Cucina Vervolgens het vulsel erop, de oven in en hop: Kaastaart met speculaas ©, La CucinaKaastaart met speculaas ©, La Cucina Bon, het hele recept hang ik niet aan jullie neus: daarvoor ere wie ere toekomt! (*) Lang verhaal...

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.