Hij mag dan wel een goede kok zijn maar ze zouden hem beter in stukken delen en proberen er nog een eetbare soep van te maken, maar ik denk dat deze dan ook nog zou zuur smaken;
Hij is erg maar zeker niet de enige. Heeft iemand van jullie ooit in een professionele keuken gestaan? Dit soort situaties gebeuren in de meeste topkeukens dagelijks. Ik heb 2 jaar in zo'n omgeving gewerkt, wel maar met 4 koks, dus niet echt hetzelfde. De chef hanteerde alleszins evenzeer een harde trainingstechniek. Dit kan je zelfs terugvinden in de meeste hotelschools, maar daar dan niet zo erg als in het restaurant. Een keukenopleiding wordt vaak vergeleken met een militaire opleiding. Discipline, correctheid, moed en nederigheid...
Reacties
je vraagt je af waarom de mensen nog onder hem willen werken....
Kathy · 04/12/06
Hij mag dan wel een goede kok zijn maar ze zouden hem beter in stukken delen en proberen er nog een eetbare soep van te maken, maar ik denk dat deze dan ook nog zou zuur smaken;
John Van Drom · 06/12/06
Hij is erg maar zeker niet de enige. Heeft iemand van jullie ooit in een professionele keuken gestaan? Dit soort situaties gebeuren in de meeste topkeukens dagelijks. Ik heb 2 jaar in zo'n omgeving gewerkt, wel maar met 4 koks, dus niet echt hetzelfde. De chef hanteerde alleszins evenzeer een harde trainingstechniek. Dit kan je zelfs terugvinden in de meeste hotelschools, maar daar dan niet zo erg als in het restaurant. Een keukenopleiding wordt vaak vergeleken met een militaire opleiding. Discipline, correctheid, moed en nederigheid...
Filip · 12/12/06