450 gram boter op een week tijd

450 gram boter op een week tijd

Carlo · 10/01/05 · Geproefd

Het is officieel: wij kunnen niet meer weerstaan aan onze Apple Crumble. Op een week tijd hebben we dit heerlijke nagerecht drie keer klaargemaakt en drie keer op amper een uur helemaal verorberd. Dat is 450 gram pure boter op een week tijd! Beeld je eens in dat je op een dag de bijna perfectie benadert van de appelcharlotte van patisserie Bloch in Gent en je bent meteen verkocht en verknocht! De Apple Crumble is bovendien super simpel om te maken, vergt slechts vier basisingrediënten en is op minder dan een uur tijd klaar. En het resultaat is delicioso. Het recept waar ik me op heb gebaseerd vind je hier op La Cucina. Wij hadden nog een pot airellekes (veenbessen) vanop kerstdag en hebben die er ook bijgedaan. Een wat zuurdere component (laatst deden we er kiwi's bij) maakt de apple crumble gebalanceerder van smaak en minder zoet. Laat het U smaken!

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reacties

Gisteren nog eentje gemaakt voor Stijn en Edith. Deze keer met kaneel en rozijntjes. C'est chic et pas cher.

Ik was zo geïntrigreerd door de crumble en dus heb ik me zaterdag aan het recept gewaagd.
Ik voegde gember aan het appelmengsel toe.
Het was inderdaad een gemakkelijk gerecht met instant succes.