Dit is een recept dat ik van mijn Braziliaanse vriendin Alicia heb gekregen. Het is een Braziliaanse specialiteit. Heel eenvoudig, snel klaar en overheerlijk!
Lees meer
Zet een Braziliaans plaatje op, mix een caïpirinha en het feest kan beginnen!
Lees meer
Ik noem dit wat grootmoedig de ""beste"" chili con carne simpelweg omdat het recept van mijn vriendin is!
Lees meer
Wat de Fanchop is voor Chili, is de Chuflay voor Bolivië. Chuflay wordt gemaakt met Singani, een Boliviaanse druivenlikeur.
Lees meer
Getrouwd met een man die wantrouwig staat tegenover nieuwe gerechten, heb ik het toch geriskeerd deze groentesalsa klaar te maken voor vrienden.
Lees meer
Het nationale gerecht van Bahia. Er zijn evenveel recepten als er inwoners zijn... dit is mijn variant.
Palmolie geeft de specifieke smaak aan het gerecht.
Lees meer
Cebiche (spreek uit: Seebitsjee) is één van de nationale gerechten van zowel Chili, Peru als Equador.
Lees meer
Heel lekker bij geroosterd vlees, maar super pikant.
Lees meer