Zuid-Amerikaanse groene chilisaus

Hélène · Sauzen en dips · Zuid-Amerikaanse keuken · 5-10 min · Vegetarisch

Heel lekker bij geroosterd vlees, maar super pikant.

Ingrediënten

groene chili, 1/2 ui, verse koriander, olie, azijn, zout.

Bereidingswijze

Mix een of meerdere chili´s, een handvol verse koriander, de halve ui, een eetlepel olie, een scheutje azijn en wat zout in een blender en klaar is kees! Deze saus hoort superpikant te zijn, dus je mag er serieus wat chili´s in doen.

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips · Zuid-Amerikaanse keuken

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.