Geniet van je culinaire vakantie!
Ten huize La Cucina noemen we elk weekend vakantie! Het zijn wat te drukke dagen om veel zelf te schrijven of te koken, maar hier is alvast een portie culinair leesvoer voor de vakantie:
- Ik heb een zwak voor tonic, dus dit wil ik zeker wel eens uitproberen: homemade tonic water.
- Nu het nog zonnig weer is: wij aten onlangs een verrukkelijke framboos-hibiscus lollipop bij Parck Farm aan Tour & Taxis (wat een coole plek!) van Nanouk, een artisanale cremerie uit Sint-Gillis. Absolute aanrader.
- Fruit meets chilipepers: deze chile-lime melon salad ziet er heerlijk uit.
- The top 10 genius recipes of all time. Niet allemaal even waw, maar Marcella Hazan's legendarische tomatensaus met 3 ingrediënten staat terecht als eerste vermeld.
- The thrill of losing money investing in a Manhattan restaurant: "if you live in New York City long enough and appear to be successfully employed in an industry that Bernie Sanders dislikes, you will be asked at some point to do three things: sponsor a table at a vanity fund-raiser, become a “producer” of a Broadway play, and invest in a restaurant. I had no trouble declining the honor of hosting a benefit or helping “Hedda Gabler” back to the stage. I did the restaurant."
- Goeie vraag: why aren't all cocktails served in the same glass?
- Deze week een Duvel Tripel Hop gedronken en ik vond het wel iets hebben
- De hamburger uit Hawaï: Poke (poh-keh).
- "There can be few websites more peculiar than airlinemeals.net. It's a site that is sure to be of interest to future anthropologists and should already now be of interest to poets". Alain de Botton: the secret life of mile-high meals.
- Login of registreer om te kunnen reageren