Wijntips

Cà Dei Frati

Verleden week werd ik tot mijn grote vreugde verrast door mijn wederhelft met deze fles witte wijn uit het Lugana wijngebied in Noord-Italië.

Lees meer

Saint-Véran

Deze Saint-Véran  is al een paar jaar onze favoriete witte huiswijn.

Lees meer

Wijntip

Voor rond de vijf euro in de Carrefour, al een aantal keer gekocht en steeds tevreden van: Château de Grézels van 2005 uit de AOC Cahors.

Lees meer

UK tv Food

Wow! Op UK tv Food staan meer dan 1.000 kookvideo's, gratis te bekijken.

Lees meer

Spaanse wijn

Gisteren voor een etentje met vrienden op de poef een Spaanse wijn gekocht die ik wel wil onthouden voor volgende afspraken.

Lees meer

Wijntip

Gevonden onderaan de rekken in mijn lokale supermarkt: Bairrada 1999 - Nobilis, een bijzonder lekkere rode wijn uit Portugal én voor een zeer schappelijke prijs (rond de 4 euro).

Lees meer

Wijntip

Meestal kies ik telkens iets nieuws als ik wijn koop. Soms valt het gigantisch tegen, soms valt het reuze mee. Een echte leidraad heb ik niet bij het kiezen, tenzij misschien qua prijs.

Lees meer

Wijntip

Château Jalousie Beaulieu. Bordeaux Supérieur uit 2002 (Delhaize, circa 6 euro): ik was aangenaam verrast door de zachte smaak.

Lees meer

Wijntip

Nog niet geprobeerd, maar alvast genoteerd: Bourgeuil Domaine de la Vernellerie (Delhaize, 4,59 EUR): 'licht Loirewijntje dat soepel drinkt, geen hoofdpijn geeft en ideaal gecombineerd wordt met li

Lees meer