Toch niet meer zo lekkerexki

Toch niet meer zo lekkerexki

Carlo · 15/02/05 · Gezien of gehoord

Sla me nu dood. Dit weekend zag ik op de site van Exki dat er ook aan huis wordt geleverd. Handig voor op het werk ook dacht ik, maar er stond niet bij hoeveel extra dit kost. Ik vul dus op de site mijn gegevens in om meer info te krijgen, maar krijg een blanco pagina.

Maandagochtend telefoon op het werk: Exki, en naar wie ze de factuur moeten sturen. ?! Ik leg het uit in mijn beste Frans en de man aan de telefoon heeft er alle begrip voor. De site werkt niet naar behoren (en de NL versie staat ook vol taalfouten). Maar daar gaan ze dus iets aan doen.

Vandaag kom ik echter op het werk toe en blijkt dat ze weer gebeld hebben voor een factuur. Terwijl ik helemaal niets heb besteld!?

I know nothing!

Deel dit artikel: Tags: Gezien of gehoord

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.