Prettige feesten!

Prettige feesten!

Carlo · 23/12/05 · Over La Cucina

2005 was een goed jaar voor La Cucina. Ik ben ongeloofelijk verrast door de hoeveelheid nieuwe recepten, reacties in het gastenboek en op het kookforum. Heel erg bedankt voor jullie respons!Maar wat me nog het meest verbaasd zijn de bezoekersstatistieken.

La Cucina werd de laatste maanden in steeds grotere aantallen bezocht. Van een gemiddeld van ca. 500 unieke bezoeken per dag in oktober ging het naar 700 in november. Begin december werd ik aangenaam verrast door gemiddelden van boven de 800-900 unieke bezoeken per dag. De laatste week zit ik continu boven de 1.300 bezoeken per dag, met een piek van 1.551 op 20 december.

Sinds 1 oktober zijn dat 55.778 bezoeken, goed voor 247.117 opgevraagde pagina's of 464.411 hits! De meeste bezoekers komen op de site via Google. De meest opgevraagde recepten in december waren mojito, guacamole, broodpudding en preisoep.

Aan iedereen alvast een prettig eindejaar en "lekkere" feesten toegewenst!

Deel dit artikel: Tags: Over La Cucina

Reacties

Niks dan lof voor La Cucina!
Forum en recepten om duimen en vingers bij af te likken...
Een lekker eindejaar en een inspirerend 2006 gewenst aan alleman en -vrouw die meeleest!
Groetjes, C

hey, ik ben op zoek naar iets voor school want volg hotel school en ik zou een makkelijk kerstmenu of eidejaarsmenu moeten hebbe of een halloweenmenu om te vertalen naar het engels, dus het zou min of meer simpel moeten zijn ma da is nogal moeilijk te vinde, hopelijk kan je me helpen!! thx alvast greezs valerie