My Pink Lady

My Pink Lady

Carlo · 22/02/05 · Geproefd

Ze ziet er geweldig uit. Jong en fris, een stevige huid en een gezonde rode blos. Ik geniet van haar elk moment van de dag. De manier waarop ze me verleidelijk aankijkt in de keuken of 's avonds, als ze mijn honger stilt in bed. Ach.. Er over schrijven geeft me opnieuw zin in haar...

Gelukkig heb ik er zes. Zes Pink Ladies. Ze zijn alle zes ongelofelijk lekker. Wil je er ook één? Ik had ze voor het eerst in Nieuw-Zeeland, maar vond ze ondertussen in de supermarkt in de fruitafdeling. Laat "granny" Smith volgende keren liggen en probeer eens een Pink Lady appel!

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reacties

Toen ik op zoek ging naar een foto van deze jongedame, botste ik op www.pinklady-europe.com. Er blijkt zelfs een fanclub van te bestaan!