L'Impérial

L'Impérial

Carlo · 21/05/16 · Restauranttips · Sint-Jans-Molenbeek

L'Impérial - La Cucina

Na alles wat er in de media over Molenbeek is verschenen is het wel eens tijd voor wat andere verhalen ook. Met een inwoner die zowaar Creative Director is geworden bij Yves Saint Laurent, een gloednieuw museum over Street-Art en het hipste co-working café in omstreken, toont Molenbeek ook eens zijn andere kant! Niet overtuigd? Check dan eens www.foundinmolenbeek.be, dat alle goede adresjes verzamelt.

En ook op culinair vlak kan Molenbeek een woordje meespreken. Akkoord, er zijn nog geen sterrenzaken en voor het interieur gaan we meestal ook geen grote prijzen winnen, maar qua authenticiteit en smaak wel. Een van de adresjes die in dat lijstje past is Grillades L'Impérial.

Het concept is simpel: je kiest zelf aan de toog welke en hoeveel vis, schelp- of schaaldieren je wil, betaalt per gewicht en alles wordt voor jou ter plekke gegrilld. En dan is het gewoon smullen! Proef zeker de sardienen en de verse ansjovis, die zijn heerlijk. En nog een tip: je krijgt altijd teveel, dus bestel eerder wat minder. 

Adres: L'Impérial, Steenweg op Gent 82, 1080 Sint-Jans-Molenbeek.

Deel dit artikel: Tags: Restauranttips · Sint-Jans-Molenbeek