Krokante zalm

Krokante zalm

Carlo · 20/10/07 · Geproefd

Krokante zalm &copy, La Cucina

Vanavond heb ik deze zalm in een krokant korstje klaargemaakt. Het krokante gekruide korstje geeft aan dit eigenlijk heel simpel recept een indrukwekkende toets en een heerlijke smaak. Je kan de zalm ook inwisselen voor kabeljauw of tonijn en zelf experimenteren met de korst: voeg eens koriander toe in plaats van peterselie bijvoorbeeld, of meng er wat fijngemalen pijnboompitjes of amandelen door. Het recept vind je hier terug!

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.