Geniet van de vakantie

Geniet van de vakantie

Carlo · 28/08/15 · Gezien of gehoord

Gone to the Beach

Wij hebben de gewoonte om elke vrijdagavond als we thuiskomen van 't werk tegen elkaar "welkom in de vakantie!" te zeggen. Gewoon de gedachte van "vakantie" te hebben, hoe kort ook, maakt mij in ieder geval instant blij. Ik heb alvast een aantal links verzameld om het vakantiegevoel aan te wakkeren.

Met het nieuwe schooljaar voor de deur gaan we het wat rustig houden en nog proberen wat bij te slapen voor de jaar-rush er weer aankomt. Zaterdag willen we gaan zwemmen met de kindjes en zondag plannen we om met vrienden eens een bezoekje te gaan brengen aan "La Ferme Nos Pilifs", een boerderij in Neder-Overheem-Beek waar andersvaliden een moestuin onderhouden en een groentenwinkel en café uitbaten. Wij gaan er voor "La fête de la Tomate". Benieuwd wat het gaat worden ("Une rencontre pour les passionnés de tomates extraordinaires et légumes anciens et les curieux de goût authentique"), maar ik ben alvast nieuwsgierig.

Kookgewijs denk ik dat we wel al een en ander gaan maken voor de schoolweek die eraan komt. Mocht je geen inspiratie hebben om te koken of als de weekendkrant al uitgelezen is: hierbij alvast een aantal leuke culinaire links om uit te checken:

Deel dit artikel: Tags: Gezien of gehoord