De enige echte uit Barcelona.
Ingrediënten
Voor 6 personen: 3 rode en 1 groene paprika, 10 rijpe Buisonante tomaten, 2 Spaanse uien, 2 Galia meloenen,
Bereidingswijze
De paprika's in oven grillen en laten afkoelen zodat ze je gemakkelijk kan pellen en tegelijkertijd geven ze een optimale smaak af. Deze in stukjes snijden. Tomaten in zes snijden met de zaadjes. Meloen, uien en komkommer in stukjes snijden. Alle groenten in een kom doen met peper en zout(genoeg peper) en mixen tot een homogene soep. Klontje suiker laten smelten en blussen met de wijnazijn om de aciditeit van de tomaten te verzachten. Dit bij Gazpacho voegen en alles door een puntzeef steken. 3 uur in de koelkast laten staan en opdienen met eventueel rivierkreeftenstaartjes en kleine bolletjes meloen. Om uw vingers af te likken!
- Login of registreer om te kunnen reageren