Gazpacho (2)

Taste at home · Soepen · Spaanse keuken · 15-20 min · Vegetarisch

De enige echte uit Barcelona.

Ingrediënten

Voor 6 personen: 3 rode en 1 groene paprika, 10 rijpe Buisonante tomaten, 2 Spaanse uien, 2 Galia meloenen,

Bereidingswijze

De paprika's in oven grillen en laten afkoelen zodat ze je gemakkelijk kan pellen en tegelijkertijd geven ze een optimale smaak af. Deze in stukjes snijden. Tomaten in zes snijden met de zaadjes. Meloen, uien en komkommer in stukjes snijden. Alle groenten in een kom doen met peper en zout(genoeg peper) en mixen tot een homogene soep. Klontje suiker laten smelten en blussen met de wijnazijn om de aciditeit van de tomaten te verzachten. Dit bij Gazpacho voegen en alles door een puntzeef steken. 3 uur in de koelkast laten staan en opdienen met eventueel rivierkreeftenstaartjes en kleine bolletjes meloen. Om uw vingers af te likken!

Deel dit recept: Tags: Soepen · Spaanse keuken