Thaise zeebaars met prei

Hélène · Hoofdgerechten · Thaïse keuken · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Dit Thais recept kan eigenlijk met verschillende soorten vis, vlees of zelfs tofu of paddestoelen gemaakt worden.

Ingrediënten

400 gram zeebaars, 2 koppen diagonaal gesneden prei, 1 eetlepel fijngehakte look, 2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel lichte soyasaus, 1/4 eetlepel gemalen witte peper, 1/2 kop varkensbouillon, 2 eetlepels olie.

Bereidingswijze

Roerbak de look met wat olie in een wok gedurende een 15-tal seconden. Voeg er de zeebaars aan toe en laat rustig bakken aan beide zijden tot de vis bijna gaar is. Voeg er de varkensbouillon, de oestersaus, de soyasaus, witte peper en prei aan toe. Laat verder sudderen tot de prei gaar is. Kruid naar smaak met peper en zout. Dien op met rijst.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten · Thaïse keuken

Reacties

Prima,maar echt NIET thais.Chinees eerder.

ik vonnetnie zo lekker