Radicchio-salade met gemarineerde paddestoelen

Lot · Hoofdgerechten · > 60 min · Niet-vegetarisch

Geschikt heel het jaar door!

Ingrediënten

  • 500 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel gehakte rozemarijnnaaldjes
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 theelepels honing
  • sap+rasp van ½ citroen
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 5 eetlepels olijfolie
  • peper/zout
  • 1 krop radicchio of gemengde sla met radicchio

Bereidingswijze

Kastanjechampignons doormidden snijden en drogen. Roer van alle ingrediënten m.u.v. de radicchio een marinade en voeg de kastanjechampignons toe. Platte schaal en 6 uur laten trekken in de koelkast. Schep zo nu en dan om. Radicchio toevoegen en serveer direct. Voorbereiding: 5-10 minuten + 6 uur intrekken

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

hallo

Hoofdgerecht zou ik het niet noemen maar als salade bij bbq of bij een croque monsieur zeker aan te raden. Het heeft gesmaakt!
Groeten