Radicchio-salade met gemarineerde paddestoelen

Lot · Hoofdgerechten · > 60 min · Niet-vegetarisch

Geschikt heel het jaar door!

Ingrediënten

  • 500 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel gehakte rozemarijnnaaldjes
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 theelepels honing
  • sap+rasp van ½ citroen
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 5 eetlepels olijfolie
  • peper/zout
  • 1 krop radicchio of gemengde sla met radicchio

Bereidingswijze

Kastanjechampignons doormidden snijden en drogen. Roer van alle ingrediënten m.u.v. de radicchio een marinade en voeg de kastanjechampignons toe. Platte schaal en 6 uur laten trekken in de koelkast. Schep zo nu en dan om. Radicchio toevoegen en serveer direct. Voorbereiding: 5-10 minuten + 6 uur intrekken

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

hallo

Hoofdgerecht zou ik het niet noemen maar als salade bij bbq of bij een croque monsieur zeker aan te raden. Het heeft gesmaakt!
Groeten

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.