Ingrediënten
- 250 g champignons
- lintpasta (liefst een bredere soort zoals tagliatelle, daar blijft de saus beter aankleven)
- 200 g spekblokjes
- Boursin Cuisine
- een scheutje room
- geraspte kaas (Parmiggiano, Emmenthal,...)
Bereidingswijze
Kook water voor de pasta. Bak de spekjes op een niet al te hoog vuur. Voeg de in 4 gesneden champignons er aan toe. Na 5 minuutjes voeg je er 2 flinke eetlepels Boursin Cuisine toe. Indien de de saus te dik vindt, kan het scheutje room er nog altijd bij. De gekookte pasta toevoegen, een beetje kaas over strooien en ... smullen maar!
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
de boursin cuisine hé :-)
femke · 16/07/07
probeer eens olie(heet)> paddestoelen > knoflook > -stop-> peterselie > boter > pasta vocht > Parmesan
robin · 16/07/07
zijn dit ingrediënten voor 4 personen of ...?
Katrien · 06/07/11
tagliatelle met kruidige champions.
Zeer lekker, gemakkelijk. Ik heb er een ongeschilde appel in blokjes vermengt met peterseliehaksel erbij gelegd voor versiering. Het magert wat af, en past er zeer goed bij.
Beckers Marcel · 29/01/07
euh, waar komt de beloofde 'veel look' in het recept van pas?
Frank · 30/01/07