Kerriesausje

Denise · Sauzen en dips · 5-10 min · Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1/2 Jonagold appel
  • 1 schijfje ananas
  • 1 selderijstengel
  • 1 rode chilipeper
  • boter
  • sap van 1 limoen
  • 1 eetlepel honing
  • 4 dl. groentenbouillon
  • 2 eetl. azijn
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 1 eetl. maïzena (om te binden)
  • koriander (eventueel)

Bereidingswijze

Bereiding: Snijd de appel, de ananas, de selderij en het chilipepertje fijn en stoof aan in de boter. Voeg het sap van de limoen, honing, groentenbouillon, azijn en kerrie toe. Bind het geheel met wat maïzena en serveer warm of koud. (ev. gehakte koriander bij)

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips

Reacties

Net uitgeprobeerd, zeer lekker alleen vond ik het een beetje zurig, dus heb ik er nog wat honing bijgedaan. Misschien was mijn limoen wat groot!