Geroosterde amandelen

Carlo · Hapjes · 5-10 min · Vegetarisch

Heerlijk bij het aperitief.

Ingredi├źnten

Amandelen (al dan niet gepeld), lekker zout, olijfolie.

Bereidingswijze

Grill de amandelen met een klein beetje olijfolie in een grillpan tot er kleine donkere vlekjes op komen. Afgieten op keukenpapier en droog deppen. Bestrooien met zout zodat alle amandelen bedekt zijn met een fijn laagje zout. Laten afkoelen. Opdienen met een lekker aperitiefje.

Deel dit recept: Tags: Hapjes

Reacties

doe er voor mij nog een heel fijn gesneden chili-pepertje bij op het moment dat je er het zout over strooit... :-)

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ben wel van plan het te doen,
groetjes

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.