Gebakken brie met frambozendressing

Filip · Hoofdgerechten · 5-10 min · Vegetarisch

Ongelooflijk zalig om op bijvoorbeeld een zondagavond met een frisse beaujolais te eten.

Ingredi├źnten

Voor 2 personen: 1 punt brie van 225 g, 30 g paneermeel, 2 eiwitten, frituurolie, 30 g bloem, 100 g frambozen, 50 g suiker, 8 plukjes munt

Bereidingswijze

1. Zwel de frambozen in een beetje water met de suiker
2. Pureer en doe door de zeef
3. Paneer 8 stukjes brie (bloem-eiwit-paneermeel) en frituur tot ze goudbruin zijn.

Leg een stukje in een bord met dressing en snij open zodat de brie er uit vloeit, werk af met takje munt

Smakelijk!

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.