Geschikt heel het jaar door!
Ingrediënten
- 500 gram kastanjechampignons
- 1 eetlepel gehakte rozemarijnnaaldjes
- 1 eetlepel mosterd
- 2 theelepels honing
- sap+rasp van ½ citroen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 5 eetlepels olijfolie
- peper/zout
- 1 krop radicchio of gemengde sla met radicchio
Bereidingswijze
Kastanjechampignons doormidden snijden en drogen. Roer van alle ingrediënten m.u.v. de radicchio een marinade en voeg de kastanjechampignons toe. Platte schaal en 6 uur laten trekken in de koelkast. Schep zo nu en dan om. Radicchio toevoegen en serveer direct. Voorbereiding: 5-10 minuten + 6 uur intrekken
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
hallo
Hoofdgerecht zou ik het niet noemen maar als salade bij bbq of bij een croque monsieur zeker aan te raden. Het heeft gesmaakt!
Groeten
Pieter Perquy · 04/07/10