Penne met verse spinazie en in look gebakken scampi

Elisabeth · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Poepsimpel maar daags nadien kan je beter géén bezoek aan je tandarts brengen :-)

Ingrediënten

Voor 2 personen : 150 gr Penne, teen look, 1 sjalot, 700 gr verse spinazie, olijfolie, scampi (+/- 8 pp)

Bereidingswijze

Penne koken, ondertussen spinazie (reeds schoongemaakt) grofhakken,opstoven in klontje boter en kruiden met muskaatnoot, peper en zout.
Sjalot en teen look snipperen en samen met scampi opbakken in olijfolie. kruiden met peper en zout. Penne afgieten en alles onder mekaar mengen.
lebber, lebber...

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

sorry voor het late antwoord : je kan er best een koele, witte chenin of sauvignon bij drinken.

Absoluut lekker maar welke wijn drink je daar bij?
Welke witte en/of welke rode?