Ingrediënten
- 1/2 Jonagold appel
- 1 schijfje ananas
- 1 selderijstengel
- 1 rode chilipeper
- boter
- sap van 1 limoen
- 1 eetlepel honing
- 4 dl. groentenbouillon
- 2 eetl. azijn
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 eetl. maïzena (om te binden)
- koriander (eventueel)
Bereidingswijze
Bereiding: Snijd de appel, de ananas, de selderij en het chilipepertje fijn en stoof aan in de boter. Voeg het sap van de limoen, honing, groentenbouillon, azijn en kerrie toe. Bind het geheel met wat maïzena en serveer warm of koud. (ev. gehakte koriander bij)
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
Net uitgeprobeerd, zeer lekker alleen vond ik het een beetje zurig, dus heb ik er nog wat honing bijgedaan. Misschien was mijn limoen wat groot!
Claire · 24/01/07