Grijze garnalensalade met zure room

Fanny · Hapjes · 5-10 min · Niet-vegetarisch

Ik heb een hekel aan mayonaise maar had zin in een grijze garnalensalade. Voor op toastjes of mini blinis te smeren als aperitiefhapje.

Ingrediënten

Voor ongeveer 250 gram garnaalsalade
1. klein bakje gepelde grijze garnalen
2. klein potje zure room
3. een scheutje licht room (ongeveer 4 eetlepels)
4. 3 pijpajuintjes
4. bieslook
5. dille
6. peper en zout
7. citroen

Bereidingswijze

De zure room en een beetje lichte room mengen tot een gladde massa, kruiden met witte peper en een snuifje zout. Voeg de fijngesneden ui aan het mengsel toe. Kruiden met dille en bieslook en vervolgens de grijze garnalen toevoegen. Afwerken met citroensap volgens eigen smaak.

Het mengsel op melba toastjes of blinis smeren.

Deel dit recept: Tags: Hapjes

Reacties

ik heb nog nooit iets klaargemaakt met 'zure room'