Ik heb een hekel aan mayonaise maar had zin in een grijze garnalensalade. Voor op toastjes of mini blinis te smeren als aperitiefhapje.
Ingrediënten
Voor ongeveer 250 gram garnaalsalade
1. klein bakje gepelde grijze garnalen
2. klein potje zure room
3. een scheutje licht room (ongeveer 4 eetlepels)
4. 3 pijpajuintjes
4. bieslook
5. dille
6. peper en zout
7. citroen
Bereidingswijze
De zure room en een beetje lichte room mengen tot een gladde massa, kruiden met witte peper en een snuifje zout. Voeg de fijngesneden ui aan het mengsel toe. Kruiden met dille en bieslook en vervolgens de grijze garnalen toevoegen. Afwerken met citroensap volgens eigen smaak.
Het mengsel op melba toastjes of blinis smeren.
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
ik heb nog nooit iets klaargemaakt met 'zure room'
Mark · 06/04/10