Dat het zeer lekker is.
Ingrediënten
4 blaadjes gelatine
sap van 2 citroenen
3 eieren
150 g suiker
2 dl slagroom
500 g aardbeien
citroenmelisse
Bereidingswijze
- Laat de gelatine weken in koud water.(gelatine altijd goed uitvringen)
- Warm het citroensap op, los hierin de gelatineblaadjes op.
- Meng de eierdooiers met 100 g suiker en voeg hierbij het gelatinemengsel.
- De slagroom opkloppen.
- Vermeng de stijfgeklopte slagroom met het afgekoelde mengsel.
- Klopt de eiwitten stijf met een mespunt zout en de resterende suiker.
- Spatel het eiwitschuim door de citroenroom.
- Leg enkele gewassen en in schijfjes gesneden aardbeien op de bodem van een glas en vul het glas op met de ciroenmousse.
- laat het een paar uren stijven in de koelkast.
- Werk af met een aardbei en een blaadje citroenmelisse.
Smakelijk Lucien
- Login of registreer om te kunnen reageren