IS ER NOG!!! Vroegen de kinderen.
Ingrediënten
500 gr lamsgehakt of varkens - rundsgehakt.
1 grote fijngesnipperde ui.
1 bussel verse versnipperde koreander.
1 tl zout.
1 tl peper.
1 el marokkaanse kruiden (Ducros).
60 gr kruiden lookboter.
1 el gele rozijnen.
3 eigelen.
1 kopje gekruide paneermeel (Delhaize).
Bereidingswijze
Meng of kneed alle ingredienten in een kom.
Draai balletjes van 3 à 4 cm groot.
bak af in een pan of wok.
Het beste smaken ze gebakken in de oven (volgens grote 10 à 15 min op 170 graden).
Serveertip:
Lekker met tropical (zoet) of garlic salsa van Santa Maria.
Bruchetta,ketchup en mayo zijn dan weer de favoriet voor de kinderen.
Maaltijdtip:
Lekker met sla, tomaat en friet.
Fondue tip:
Rol de balletjes in bloem en eiwit en overdek ze met de rest van de gekruide panneermeel.
Eet smakelijk.
- Login of registreer om te kunnen reageren