Saltimbocca met slaatje van taglierini

Taste at home · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Super gerecht en vlug klaar!

Ingrediënten

Voor 4 personen: 4 kalfslapjes (mogen ook varkenslapjes zijn), 4 sneden ganda- of serranoham,8 blaadjes salie (zo vers mogelijk!), witte wijn, mascarpone, bieslook, taglierini, 2 tomaten, 1 courgette, wat pesto, olijfolie en balsamico-azijn.

Bereidingswijze

De kalfslapjes onder plastiekfolie even platslaan zodat deze gemakkelijker kunnen bakken. Kruiden met peper, maar geen zout (de ham is reeds gezouten). Een plakje ham en blaadjes salie op het vlees prikken. Ondertussen de pasta koken in veel water en wat zout, afgieten en afkoelen. Op smaak brengen met pesto, balsamico-azijn, fijne reepjes courgette en blokjes tomaat. Eventueel wat geraspte parmezaan erover. Vlees 3 minuten bakken in olijfolie, de pan deglaceren met witte wijn en mascarpone en bieslook toevoegen.P asta in lepel draaien met een vork en zo op het bord dresseren.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

Heerlijk! springt in je mond dat is de letterlijke vertaling.. bovendien makkelijk te maken