Sesamkoekjes

Denise · Nagerechten en gebak · 5-10 min · Vegetarisch

Deze koekjes zijn ook lekker bij vis op provençaalse of oosterse wijze.

Ingrediënten

80 g boter
30 g suiker
40 g honing
40 ml water
200 g sesamzaadjes
40 g maanzaadjes

Bereidingswijze

Alle ingrediënten mengen. Oven voorverwarmen op 180° C. Mengsel in kleine hoopjes op ingevette bakplaat of bakpapier leggen. Bakken op 180° C. Klaar in 5 minuten. Ook lekker bij vis op provençaalse of oosterse wijze klaargemaakt.

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak

Reacties

Mjah...op déze wijze heb ik ze nog niet gemaakt,alleen door half om half suiker en sesam (geroosterde) te nemen,en hierbij één lepel honing.
Deze in een bakpan om te roeren op een laag vuurtje,tot de suiker iets bruin ziet en de honing gesmolten is.
Dan op een ingevette bakplaat uitrollen d.m.v. een ingevet stuk aluminiumpapier erop te leggen.
Succes verzekerd!!
Groetjes Sammeke

ik dacht heey een lekker snel eenvoudig recept, maar het worden geen koekjes bij mij, na het bakken vallen ze helemaal uit elkaar :(
wat heb ik fout gedaan ?