Pappadum met tonijntartaar

Caroline · Voorgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Knapperig, een heerlijk licht voorafje :)! Voor twee personen, samen knoeien!

Ingrediënten

- 2 pappadum Tartaar: - 1 stevige tonijnfilet (100 gr) - Lente-ui - Soja-saus Voor de finish: - Pickled ginger - Avocado - Wasabi - Crème fraiche
- Sesamzaadjes
- eventueel plukje koriander of cress ter garnering

Bereidingswijze

Bak de pappadums volgens de aanwijzingen (de magnetron is echt superhandig!); Snijd de tonijn in kleine blokjes met een scherp mes. Snijd de lente-ui in fijne ringetjes, meng met een lepeltje sojasaus door de blokjes tonijn en breng op smaak met peper en zout. Dresseer de pappadum met de pickled ginger, dunne plakken avocado en verdeel de tartaar over de pappadums. Bak de sesamzaadjes; duurt verrassend lang voordat ze kleuren, hou vol! Meng de creme fraiche met de wasabi tot een licht-groene creme: niet teveel want jongens, wat is het een sterk spul :)! Smaak eventueel af met gembersiroop. Garneer de pappadum met streepjes wasabi-creme en strooi de sesamzaadjes erover. Ik hoop dat jullie dit ook lekker vinden! En als iemand weet waar ik van die eenhaps-papadums kan vinden; ik houd mij aanbevolen!

Deel dit recept: Tags: Voorgerechten