Visrolletje met pistachenoten en mosterd

Wendy Uyttendaele · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Een ingeving van het moment na het snuffelen in mijn voorraadkast en frigo. Zo creëer je meestal de beste gerechten!

Ingrediënten

Voor 2 personen:
260 gr Nieuwe krielaardappelen
Tijm
Kurkuma
Courgette
Kabeljauw (lange dunne stukken)
2 eetlepels Mosterd
Pistachenoten
Sesamolie
Peper
zout
Cayennepeper

Bereidingswijze

Aan de slag:
Kook de aardappeltjes tot ze beetgaar zijn. Haal ze daarna uit het water en bak ze op de pan met tijm en kurkuma.

Snijdt de courgette in fijne repen en grill deze met snuifje zout.

Pureer een handvol pistachenoten met 2 el. mosterd en 1 el. Sesamolie. Smeer de paste op de vis en rol deze op. Bak deze in de pan of bereid deze in de stomer

Dresseer je bord en eet smakelijk!

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten