Veenbessensausje

Sabine · Sauzen en dips · 5-10 min · Niet-vegetarisch

Dit sausje is echt een succesrecept, heel makkelijk, heel lekker en het is al sinds jaren m'n lievelingsreceptje, heerlijk bij eend of kalkoen... een versgemaakt kroketje, gemengde sla met dressing en het wordt een feestmaal !!! Dit receptje maakte al veel mensen gelukkig, hopelijk jullie ook !!

Ingrediënten

  • 1 potje verse bieslook (bio als het even kan)
  • 1 koffielepel verse groene peperbolletjes
  • 1 bokaal veenbessencompote
  • sap van één sinaasappel
  • peper en zout

Bereidingswijze

Dit sausje moet een nachtje rusten dus je begint best de avond voordien. Je mengt de veenbessencompote met het sap van de sinaasappel, de gesnipperde bieslook en de verse groene peperbolletjes. Je kruidt met peper en zout. Je laat dit een nachtje rusten in de koelkast. Je hoeft dit sausje enkel op te warmen en het is klaar !!!

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips

Reacties

Hmmmm
zo heb ik het nog niet geprobeerd, ziet er veelbelovend uit!

om de saus nog lekkerder te maken kun je er ook 150 gr gekookte ham bijvoegen
in kleine blokjes..voor je de saus laat rusten.