Spaghetti di Bari

mylene · Hoofdgerechten · Italiaanse keuken · 25-30 min · Vegetarisch

Al jaren favoriete spaghetti!

Ingrediënten

500 gram gekookte spaghetti, olijfolie, 2 bokaaltjes kappertjes, 1 blik tomatenconcassé, 5 verse pimenten, 5 tenen knoflook.

Bereidingswijze

Kook de spaghetti gaar en spoel met koud water en laat uitlekken. Giet een flinke bodem (2cm) olijfolie in de pot en doe hier de pimenten en knoflooktenen in( ongepeld) en laat minstens een half uur staan op het stilste vuurtje(gas). Haal ze er dan uit met een schuimspaan zodat je een pikante olie krijgt. Voeg hier de spaghetti, de kappertjes en de uitgelekte tomaten bij en meng alles goed ondermekaar. Meestal maak ik hem een dag op voorhand, dan zijn de smaken goed ingewerkt. Gewoon opwarmen in de microgolfoven, en bestrooien met versgeraste parmezaan!

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten · Italiaanse keuken

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.