Gekregen van de sympathieke maitre'd van het hotel in Verona!
Ingrediënten
400 gram bloem, 250 gram maisbloem, 3 eidooiers, 300 gram lichte bruine suiker, 250 gram amandelen gepeld en gehakt, een flinke scheut grappa.
Bereidingswijze
Dit zijn ingrediënten voor een volle bakplaat! Klop de boter en de suiker op kamertemperatuur (keukenrobot) en voeg hierbij de eidooiers en de grappa, dan de bloem en de amandelen en verdeel 3/4 van dit mengsel in de bakplaat en strooi dan het 1/4 eroverheen. Bak op 180° in een hete luchtoven gedurende ongeveer 30 minuten, gewoon kijken naar de kleur!
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
Beste, U zegt " klop de boter op ..." maar er staat nergens hoeveel boter er moet gebruikt worden. Kan U mij dit mailen aub ?
Ilse.daelemans@... · 06/03/16
Hoeveel boter aub ? staat er niet bij
grtjs
may · 26/06/16