Pasta met spekreepjes en blauwe kaas.

Make It - Taste It · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

4 personen Indien je geen blauwe Stilton kaas vindt, kun je deze vervangen door Noorse Blauwe of Gorgonzola.

Ingrediënten

  • 500 gr tagliatelle of pasta naar keuze.
  • 200 gr gerookte julienne spekreepjes.
  • 100 gr Bleu Stilton kaas.
  • 50 cl room.
  • Bakje champignons.
  • 1 à 2 teentjes verse knoflook.
  • Bosje bieslook.

Bereidingswijze

Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking en zet even opzij. Bak de gerookte spekreepjes en de in schijfjes gesneden champignons in een pan of wok. Zet het vuur wat lager en voeg al roerend de fijngehakte knoflook en de verse room toe. Voeg vervolgens de in stukken gesneden kaas toe en laat deze smelten tot dat de saus romig is. Giet de saus over de pasta en garneer met de fijngehakte bieslook. Eet smakelijk.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

Superlekker, maar ik heb maar 20 cl. room gebruikt en pancetta i.p.v. spek