Altijd verse koekjes!

Filip · Nagerechten en gebak · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Als je deze koekjes luchtdicht bewaart, bijvoorbeeld in een blikken doos, dan blijven ze wel tot 3 weken goed. Ikzelf heb er hier liggen van 2 weken geleden en smul er nog altijd van.

Ingrediënten

80 stuks

500 g bloem, 100 g suiker, 1 dl olijfolie, 2 eieren, 2 tl bakpoeder, 4 el melk ongeveer, 50 g sultanarozijnen

Bereidingswijze

1. alles, behalve rozijnen, samenvoegen en stevig kneden
2. dan rozijnen erbij kneden
3. verdeel deeg in 2, maak vingerdikke rollen, snij in stukken van ongeveer 7 cm lang
4. 15 min op 200°C

Smakelijk!

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak

Reacties

Klinkt erg goed, volgens mij hebben hannah en robin het niet eens gemaakt:). Maar helaas maken wij zandkoekjes.:P

Ik vind ze zelf enkel waardig als je echt koekjes moet hebben die lang goed blijven. Ander zou ik zelf ook liever zandkoekjes of andere maken. Deze zijn wat droog.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.