Vegetarisch

Vegetarisch

Carlo · 02/09/05 · Over La Cucina

I know, I know, na het lezen van de reactie van Vera in het gastenboek, moet ik hier dringend iets aan doen. Wie al recepten heeft ingevoerd, weet dat je kan aanduiden of je recept al dan niet vegetarisch is. Alleen kan je op dit moment op de website nog geen filter gebruiken om enkel vegetarische recepten te bekijken. Daar ga ik binnenkort iets aan doen dus...

Ik denk aan een uitgebreide zoekfunctie (deze bovenaan rechts zoekt enkel door recepten), maar misschien moet ik ook wel een aparte categorie voorzien. Zowieso is het zoeken naar de juiste categorieën voor recepten een vervelend werk en ik ben niet echt tevreden met deze die ik nu heb. Wat met bijgerechten? Wat met iemand die enkel pastarecepten wil bekijken? Of enkel visgerechten?

Meer keuzemogelijkheden betekent dat je ook meer werk zal hebben bij het invoeren van recepten. En dat proces wil ik eigenlijk zo eenvoudig mogelijk maken. Ik weet zelf dat het al serieus wat tijd vraagt om een recept deftig uit te schrijven, en dan wil ik jullie niet teveel belasten met het moeten aanduiden van allerlei categorieën.

Het zal dus iets tussen de twee worden denk ik. Maar zoals steeds: alle tips zijn welkom.

Deel dit artikel: Tags: Over La Cucina

Reacties

O ja, ik was nog iets vergeten. In september begin ik een cursus fotografie. Er komen dus zeker meer foto's op de site en bij de recepten!