Geef er een patat op!

Geef er een patat op!

Carlo · 06/11/08 · Gezien of gehoord

Als 't is om onze produits du terroir te promoten, dan ben ik daar altijd voor te vinden! Kies op aardappel.be jouw favoriete aardappelgerecht en wie weet win je wel dat reisje naar een "retro" hotel in Praag. Mijn favoriet staat er helaas niet bij, maar al dat aardappelgedoe doet er mij ineens aan denken om nog eens die lekkere geroosterde aardappeltjes met rozemarijn in de oven te doen. Of een Spaanse tortilla... oh ja, en mijn favoriet is maar zo simpel as can be: een aardappel gewikkeld in wat aluminiumfolie op de barbecue gooien, en dan zo half opengesneden opdienen met wat verse, zelfgemaakte knoflookboter met tuinkruiden. Mmmm... hoe lang duurt die winter ook weer?...

Deel dit artikel: Tags: Gezien of gehoord

Reacties

Ik heb deze site reeds meermaals geprobeerd maar ik geraak er niet op. Mijn schermresolutie staat hoger dan de aangegeven opmerking, iemand een idee?