Pasta Siciliana

Hélène · Hoofdgerechten · Italiaanse keuken · 15-20 min · Vegetarisch

Een lekkere variant op een gewone Italiaanse pomodorosaus.

Ingrediënten

Voor 2 personen: 250 gram spaghetti, 4 rijpe tomaten, 3 teentjes knoflook, een handvol amandelen, verse basilicum, olijfolie, verse pecorino, zout, peper.

Bereidingswijze

Heel simpel: mix alle ingredienten (behalve de pasta uiteraard!) met een scheutje olijfolie in een blender en klaar is kees. Breng op smaak met peper, zout en warm de saus op in een pan. Kook de pasta al dente in voldoende gezouten water. Giet de pasta af en meng de saus erdoor. Dien op met vers geraspte pecorino.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten · Italiaanse keuken

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.