Ijsgebak

Marie · Nagerechten en gebak · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Ingrediënten

250 ml slagroom, 4 eiwitten, 2 zakken mokkaschuimkoekjes (ongeveer 250 gr per zak), 1 pak Bastogne koeken.

Bereidingswijze

Neem een springvorm van 22 cm (hoe kleiner de vorm hoe hoger het gebak). Leg op de bodem de bastogne koeken tot dat de bodem bedekt is. Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom zonder suiker stijf in een aparte kom. Verkruimel de koekjes grof. Doe de koekjes bij de slagroom. Spatel daarna voorzichtig de eiwitten door de slagroom en de koekjes tot alles door elkaar zit. Giet alles in de springvorm. Dek het goed af (bvb. met huishoudfolie) en zet het in de diepvries.

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak

Reacties

het slechtste recept is dit. het klopt van geen kanten