gewokte erwten met kippenbouillon en gerookt spek

kan gebruikt worden voor snelle snack voor over de middag

Ingrediƫnten

3 plakjes gerookt spek
500 gram ewten
1 lepel kippenbouillon
bak boter
een mespuntje oregano , peterselie ,
1 teentje look

Bereidingswijze

1 snij de spek in brunouise
2 bak de erwten bijna gaar in je wokpan
3 bak de spek in een aparte pan
4 voeg het spek toe bij de erwten
5 laat goed door bakken
6 voeg nu de kruiden en de kippenbouillon toe

EET SMAKELIJK

rubert · Voorgerechten · 5-10 min · Niet-vegetarisch

Deel dit recept:

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.