fruitfondue met yoghurtsausje

Jill Sprangers · Nagerechten en gebak · 5-10 min · Niet-vegetarisch

Supersnel, gemakkelijk en heerlijk, dit is vooral een succes als men zwaar getafeld heeft.....

Ingrediënten

Voor 4 personen:
1 klein blikje gecondenseerde melk
1 pot natuuryoghurt (0,5l)
fruit ( dit mag echt alles zijn, vb.: ananas, druiven, aardbeien, kiwi, appel, ......)
madeleinekoekjes

Bereidingswijze

Voeg de gecondenseerde melk bij de yoghurt, goed roeren.
Snij het fruit in blokjes, de madeleinekoekjes in 2 of 3 stukken.
Schik al het fruit op een mooi bord (gebruik het groen van de ananas als versiering), ook de madeleinekoekjes voeg je toe.
Zet het yoghurtsausje op tafel, samen met de fruitschotel. Geef iedereen een fonduevorkje,nu kunnen ze zelf zo veel snoepen als ze willen terwijl er rustig verder gekletst kan worden.....

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak

Reacties

voeg je de madeleinekoejes bij het fruit of appart?

het recept is lekker,en gemakkelijk te maken.ik vind dat iedereen het recept moet weten,en hoe italiaans gerechten smaken.