Dipsaus voor taco chips

Carlo · Sauzen en dips · Centraal-Amerikaanse keuken · 15-20 min · Vegetarisch

Telkens ik deze dipsaus maak, zijn de chips in een mum van tijd op. Meestal nog voor onze invitees er zijn...

Ingrediënten

250 gram tomaten in blik, 2 teentjes knoflook, 4 gedroogde rode pepertjes, peper, zout, suiker, olijfolie.

Bereidingswijze

Snij de tomaten in stukjes, zeef er het overtollig vocht uit en mix tot een gladde massa. Snipper de knoflook en de rode pepertjes en voeg ze toe aan de tomaten. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg er een snufje suiker aan toe. Opdienen op kamertemperatuur.

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips · Centraal-Amerikaanse keuken

Reacties

Hallo!

Ik wil dit recept graag ene keer maken, maar ik moet het maken voor 12 man. Voor hoeveel man is dit recept, dan kan ik de juiste hoeveelheid aanpassen.

Alvast bedankt!

Dit recept is goed voor 4-5 personen.

mmh lekker , maar probeer eens 4 echte tomaten een derde komkommer een halve rode ui twee knoflookteentjes geperst een koffielepel tomatenpuree en een druppel harissa :-) :-)

Best wel lekker!
En snel klaar!!!

ik vond het goed maar het is te gemakkelijk