bosbessenroomdessert

Elisabeth · Nagerechten en gebak · 15-20 min · Vegetarisch

niks anekdote of inleiding...gereedmaken en genieten !

Ingrediënten

- 750 gram mascarpone
- boudoirkoekjes
- 4 eieren
- amaretto
- 300 gram bosvruchten (kan je diepvries kopen)
- 200 gram kristalsuiker

Bereidingswijze

Leg de boudoirkoekjes op de bodem van een grote (oven)schaal en besprenkel ze ruim met Amaretto.
Ontdooi de bosvruchten (je kan uiteraard ook frambozen gebruiken) en tracht wat sap opzij te houden.
Kluts de eieren en de suker tot je een lichtgele, romige massa krijgt. Meng dit dan voorzichtig onder de mascarpone. Voeg aan dit mengsel nog een scheut Amaretto (en een paar eetlepels van het sap van de bosvruchten) toe maar let op dat het mengsel niet te lopend wordt.
Giet het mengsel over de boudoirs en laat zeker een nacht opstijven in de koelkast.
smakelijk !!

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak