Ingrediënten
beslag: 150ml melk, 150ml mineraalwater, 1el ma
Bereidingswijze
1.Maak het beslag: meng de melk,het mineraalwater, de olie en de eieren. Voeg het meel en het zout toe en roer tot een glad beslag. Laat het beslag 30 min. afgedekt rusten.
2. Maak de vulling: halveer het lente-uitje en snijd het in dunne schijfjes. Schil de wortelen en snijd ze in schijfjes. Halveer de parika in de lengte of snijd hem in vieren. Verwijder de steel,ontpit hem en snijd de stukken in reepjes. Verwijder de steeltjes en de draaadjes van de peultjes.
3. stoof de groenten in de olijfolie en blus af met witte wijn of sherry. Laat de groenten beetgaar worden. Voeg de tijmblaadjes en de maîskorrels toe en kruid met peper en kruidenzout. Houd het groentenmengsel warm.
4. Verwarm de oven op 220C (enkel bovenwarmte en grill)
5. Verhit een beetje maïsolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak 8 pannenkoeken.Vet de pan steeds opnieuw in.
6. Beleg de pannenkoeken met het groentenmengsel en vouw se dicht. Strooi er een beetje geraspte kaas over en zet ze in de voorverwarmde oven. Gratineer de pannenkoeken eventjes op 220C.
- Login of registreer om te kunnen reageren